Simulaatioteknologiaa monialaisesti & yhteistyössä

Simulaation monipuolisiin ja monialaisiin mahdollisuuksiin tutustuttiin yhteistyössä Nordic Simulators Oy:n kanssa Mewet-kodissa sekä auto-ja sähköalan toimintapisteissä. Simulaatiossa yhdistyy käytännön toiminta ja teoria innostavalla tavalla. Simulaatioissa saadaan valmiuksia oikean toimintamallin ja toiminnan valintaan. Simuloinnissa on konkreettinen mahdollisuus osallistaa työelämää mukaan suunnitteluun, kertomaan valmennuksen/ osaamisen tarpeista. Työelämän on mahdollista olla mukana simulaation kaikissa kolmessa vaiheessa, 1. valmistautuminen, 2. itse toiminta ja 3. tilanteen/ simulaation purkamisessa.

Liikuteltavalla RecMobile simulaatioteknologialla voidaan ketterästi hyödyntää eri toimintaympäristöjä sekä toteuttaa monialaisia simulaatiota, niin hyvinvoinnin kuin teknologian kuin hyvinvointiteknologian viitekehyksessä.

@sataedu @nordicsimulator @satadigihealth

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s