Uuden Vuoden siivousta ja suunnitelmia Mewet-kodissa

MeWet-kodissa uusi vuosi aloitettiin pienellä siivouksella ”kotien tapaan”. Siivouksen suunnittelussa huomioitiin toimintakyvyn ulottuvuuksien tukemisen mahdollisuudet. Uudet laatikot valittiin selkeällä värikontrastilla sekä hahmottamista helpottavilla vaihdettavilla kirjaimilla. Kodin tarpeen ja toiminnan mukaan tavarat voivat muuttaa paikkaa, mutta löytyvät omista koreistaan. Hmm..voisiko tämä toimia omassa kodissakin.. 😉

Mewet-kodin toimintaa ja kehittämistä jatketaan Satakunta DigiHealth- hanketiimin voimin vuonna 2021. Suunnitelmissa on innostavaa ja monimuotoista verkostoitumista, niin tekniikan kuin sosiaali-ja terveysalan työelämän ja yritysten kanssa. Viime vuoden lopulla pääsimme aloittamaan uutta monimuotoista kehittämistä, siitä on hyvä jatkaa eteenpäin. Mewet-kodin ovet toivomme saavamme kaikille fyysisesti auki kevään aikana. Kodin virtuaalivierailuja (Teams- ja ThingLink) kehitetään myös koko ajan. Ovet virtuaalivierailuun ThingLink- ympäristössä ovat avoinna jatkuvasti.

Toivotamme kaikille Onnekasta ja Hyvää Uutta Vuotta 2021!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s