Hyte-Ope- hankkeen hyvät käytänteet jaettu PedaTorilla

Opetushallituksen rahoittamassa HyteOpe-hankkeessa 13.2019 – 31.12.2020 kehitettiin ja tuotettiin Sataedun, Satakunnan ammattikorkeakoulun, Tredun ja Suomen Diakoniaopiston yhteistyönä sote- ja tekniikan alan ammatillisille opettajille koulutuspilotti. Koulutuspilotilla vahvistettiin opettajien hyvinvointiteknologian osaamista uusien tutkinnonosien opettamiseen ja yhteisopettajuuden hyödyntämiseen.

Koulutuspilotissa syntyneitä hyviä opetuksen käytänteitä jaettiin Satakunta DigiHealth-hankkeen Hyvinvointiteknologiamessujen PedaTorilla 10.11.2020. Koulutustallenteen pääset katsomaan täältä https://youtu.be/CFX9YsclgPk

@sataedu @satakunnanamk @tredu @sdo @satakuntadigihealth

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s