Vierailulla asuntomessujen kodeissa

asuntomessut

Monipuolista elämisen taidetta tulevaisuuden kyläkaupungissa – asuminen tänään ja huomenna, sisustus- ja rakentaminen, taide ja hyvinvointi sekä vastuullisuus. Näiden teemojen innottamana Mewet-kodista vierailtiin Tuusulan asuntomessuilla, käsidesi ja visiiri mukana.

Luonto ja luonnon materiaalit olivat monella, ja hyvin idearikkaalla tavalla esillä messujen kodeissa. Aina ei ole mahdollista päästää luontoon, mutta meillä on monta mahdollisuutta tuoda luonto lähemmäksi meitä.  Hyvinvointiteknologialla esim. VR, video, kuvat, äänet saadaan hyvinkin moniaistisia luontokokemuksia. Unohtamatta kuitenkaan mahdollistaa luonnonmateriaalien konkreettisia kokemuksia, koskettamalla, maistamalla, haistamalla ja kuulemalla. Tähän  voisimme vahvemmin kannustaa itseämme niin omassa arjessa kuin  hoiva- ja hoitotyössä.

Villa Mikael ja Villa Sanni on todella vaikuttava lopputulos yhteisöllisestä asumisratkaisusta, joka on esteetön, esteettinen, ekologinen, elinikäisesti terve ja älykäs aktiivista arkea tukeva ja helpottava kahden talon kokonaisuus. Mikaelin, Sannin ja Johannan blogiin rakentamisesta kannattaa tutustua https://villamikaelvillasanni.com/

Vierailusta jäi Mewet-kodin kehittämiseen useita ideoita ja uusia mahdollisia yhteistyökumppaneita. Mewet-kodin pihaympärisö tarjoaa myös  monia mahdollisuuksia hyvinvoinnin edistämiseen – katsotaan mitä tulevaisuudessa luonnon ja teknologian yhteiskehittämisellä saadaan aikaan!

Kurkistus messuvierailulle https://youtu.be/mAfIESiy4OM

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s