Mewet-kodissa syksyä kohden

Elokuu tuo kesän jälkeen muutoksen meidän moneen arkeen, se voi olla koulun tai opiskelun alkaminen, uuden työn aloittaminen. Omaan tuttuun työhönkin paluu on muutos loman jälkeen. Satakunta DigiHealth-hankkeelle elokuu merkitsee hankkeen päättymistä. Mewet-kodille hankkeen päättyminen merkitsee kodin julkaisujen ja sometuksen vähentymistä. Toiminta kodissa jatkuu ja elokuu konkreettisesti merkitsee eri alojen opiskelijoita ja opettajia, teknologialähettiläs- opiskelijoita, vierailijoita, simulaatioita. Satakati-hankkeessa Mewet-koti jatkaa keskeisessä roolissa Elisa Digihoivan käyttöönoton tuessa ja opastuksessa.

Muistetaan muutoksissa ja paluussa arkeen sopiva tahti – lepo ja kuormituksen purkaminen. Muutokset jännittävät, kuormittavat kaikkia. Paluu työhön voi imaista innostavana liiaksi tekijänsä. Luonto, musiikki, rentoutusharjoitukset, lukeminen ja liikunta ovat useammalle palauttavia ja kuormitusta purkavia tapoja. Itselle sopiva palautumisen menetelmä on hyvä kirjoittaa syksyn to do -listalle ensimmäiseksi!

Kesällä saimme Mewet-kotiin Somnox 2 unirobotin, joka käyttää hallittua hengitysrytmiä vähentääkseen stressiä, alentaakseen sykettä ja rauhoittamaan kehoa ja mieltä. Mewet-kodissa pääsee tutustumaan myös muihin mielen ja kehon rauhoittumisen / rentoutumisen tuen teknologisiin välineisiin.

Tasapainoista ja innostavaa syksyä 2022!

ps. käy kurkkaamassa aiempia julkaisuja ja Satakunta DigiHealth-hankkeen loppujulkaisua ”Teknologia työkaverina loppujulkaisusta”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s