Vauhdikasta syksyä Mewet-kodissa

Mewet-kodin syksy on alkanut vahvalla työelämä- ja opiskelijayhteistyöllä. Kodissa on käynyt terveysturvallisesti vierailijoita Porin Perusturvan eri toimialoilta ja Friitalan koulusta. Eri osaamisalojen opiskelijoiden kanssa on jaettu kokemuksia hyvinvointiteknologiasta.

Verkoistumista ja yhteistyötä on tehty eri oppilaitosten kanssa mm. Hyteairo ammatillisessa koulutuksessa verkoston sekä kansallisen simulaatioverkoston toimijoiden kanssa. Yhteistyö THL:n KATI-ohjelman, Satakati-hankkeen kanssa tuo hienon mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kotona asumista tukevaa teknologiaa ikäihmisille. Satakati-hankkeessa tuemme kuntien kotihoidon teknologialähettiläitä hyvinvointiteknologian mahdollisuuksien hyödyntämisessä ja käyttöönotossa.

Osana Satakati- hanketta Mewet-kotiin saatiin Elisa Digihoiva. Suvanto Caren laitteiden asennukset ovat tehty. Asennuksista tuotetaan valmennusmateriaalia kotihoidon teknologialähettiläille, kotihoidon työntekijöille ja tuleville kotihoidon työntekijöille.

Saumaton hyvinvointiteknologia- hankkeiden yhteistyö on Mewet-kodin vahvuutta!

Kuvassa Suvanto Caren Olli Göös opastamassa laitteiden asennusta ja käyttöönottoa. Kameran takana, uusia dokumentointivälineitä testaamassa Reima Karvonen, Sataedun Satakunta DigiHealth-hankkeen järjestelmäasiantuntija.

Hyvinvointiteknologian käyttöönotossa tarvitaan sujuvaa teknologia ammattilaisen tukea, siitä vastaa Paula Haanpää Satakunta DigiHealth-hankkeesta.

Saumaton yhteistyö hyvinvoinnin, teknologian ja järjestelmäasiantuntija toimijoiden kanssa on myös Sataedun Mewet-kodin vahvuutta!

Krista Toivonen, Sataedu / Satakati-hanke & Satakunta DigiHealth-hanke

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s