Luontoretkille pääseminen mahdollistui KOMP-laitteen avulla

KOMP-laitteemme toinen testaaja Aulikki on ollut hyvin tyytyväinen laitteeseen. Aulikki kertoi, että vaikka hän pääsee vielä hyvin liikkumaan ja kulkemaan kodin ulkopuolella, on KOMP-laite mahdollistanut hänelle mm. luontoretkelle osallistumisen livenä. ” Enhän minä sinne Paratiisilehtoon olisi mitenkään päässyt näillä jaloilla, mutta nyt pääsin ihastelemaan sitä valkovuokkojen merta, kun tytär oli siellä – se oli kyllä hienoa! Aulikki kertoi myös kuinka hän on päässyt käymään mm. lapsenlapsen mökillä sekä veljen luona Rovaniemen kupeessa -”mökin värikin oli muuttunut ja en ole sitten vuosiin ollut niin paljon koiralenkillä kuin nyt!

Kyllähän tämä on ihan eri juttu päästä heti mukaan kokemaan ja näkemään, saati katsoa lähetettyjen videon kautta paikkoja” Aulikki kertoo myös, että yhteydenpito omaisten kanssa on ollut entistäkin aktiivisempaa sekä osallistavampaa, kun on ollut heti tilanteessa mukana. ” Mukavaa on myös se, että saan itse pyytää, että näyttäkääs nyt sitä ja tuota”. Osallistumisen ja osallisuuden on mahdollisuus on vahvistunut.

KOMP-laitteen helppokäyttöisyys ja hyvä kuvanlaatu yllätti. ”Kuva ja ääni ovat hyvin selkeät, kuin olisivat tässä samassa olohuoneessa”. Kuvien lähettämisen mahdollisuus on myös mukava lisäominaisuus. ” On ollut kiva yllätys, kun kotiin tullessa laitteessa on kuva lapsilta”

Laitetta Aulikki suosittelee ja rohkaisee kaikkia kokeilemaan, tämä on niin helppoa! Testauksia jatkamme yhteistyössä Diakonin DigiDiakon- hankkeessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s