KOMP etäyhteyslaitteen ensimmäisestä testauksesta positiivisia kokemuksia!

No Isolation yrityksen KOMP etäyhteyslaitteen testaukset aloitettiin yhteistyössä Diakonin kanssa.

Ensimmäisestä testauksesta saatiin positiivisia kokemuksia! Kuvapuhelut olivat testaajalle hyvin mieluisia, mutta hän ei kokenut tablettien tai älykännyköiden käyttöä itselleen sopivaksi. KOMP-laitteen helppokäyttöisyys ja suuri ruudun koko tuntui oikein hyvältä. Tekstiviestit ja kuvat piristivät päivää. Erityisen innostavaa oli päästä tyttärentyttären uuteen asuntoon vierailulle etänä! Tytär ja omaiset kokivat laitteen turvallisuutta lisäävänä -laitteen avulla näki laajemmin kotia sekä näki kun äiti /mummu käveli KOMP-laitteen äärelle. Vuorovaikutus oli sujuvaa ja helppoa – kuva oli selkeä ja ääni kuului hyvin!

Testaukset jatkuvat Diakonilla toisen testaajan kanssa hyvin innostavin mielin!

KOMP on näyttö ja sovellus, jossa ei ole kosketusnäyttöä. Käyttäjä ohjaa laitetta vain yhdellä isolla painikkeella. Laitteen ollessa päällä siihen saadaan yhteys esim. älypuhelimeen asennetulla sovelluksella (play kauppa tai apple store). Äänen, kuvan, videon lisäksi laitteeseen voidaan lähettää kuvia. Käyttäjä voi itse päättää koska haluaa olla laitteella saavutettavissa, hän voi pitää sen aina auki tai vain silloin kun haluaa olla saavutettavissa. Laitteen muotoilu tuo mieleen analogisen television. https://www.noisolation.com/global/komp/

@sataedu @_noisolation @SataDigiHealth

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s