Hyvinvointiteknologian koulutusta ammatillisille opettajille syksyllä 2020

Hyvinvointiteknologian monialaista osaamista tulee kehittää vastaamaan työelämän ja erityisesti sote-palveluiden kehittämisen tarpeita. Tämä edellyttää ammatillisten opettajien uudenlaisen osaamisen jatkuvaa kehittämistä.

Opetushallituksen HyteOpe-hanke tarjoaa täydennyskoulutusta sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan alojen ammatillisille opettajille hyvinvointiteknologian jalkauttamiseen osaksi ammatillista opetusta. HyteOpe -hankkeen toteuttajina ovat Satakunnan Ammattikorkeakoulu, Sataedu, Suomen Diakoniaopisto ja Tredu. Verkostohankkeessa on hyödynnetty kattavasti alueellisia ja valtakunnallisia hyvinvointiteknologian yritys-ja työelämän verkostoja ja yhteistyötä.

Syksyllä 2019 toteutettiin ensimmäinen SAMKin Hyvinvointiteknologian perusteet 3 opkoulutus. Koulutuksesta saatujen palautteiden ja tiedustelujen perusteella opinnot toteutetaan uudelleen 1.9–10.11.2020 tiiviimmällä aikataululla online-opintoina.

Opinnoissa tutustutaan miten uudet teknologiat kuten robotiikka, hyötypelit, tekoäly, hyvinvoinnin mittaaminen ja etäpalvelut vaikuttavat tulevaisuuden terveydenhuoltoon.

Ilmoittautuminen: Hyvinvointiteknologian perusteet 3 op -opintoihin 10.8.2020 mennessä: https://elomake.samk.fi/lomakkeet/10425/lomakkeet.html

Lisätietoja: Krista Toivonen, krista.toivonen@sataedu.fi ja Janika Tommiska, janika.tommiska@samk.fi

SAMK_HYTEope_2020 (003)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s