Yhteistyöllä ja hyvinvointiteknologialla tuetaan vanhusten hyvinvointia

Satakunta DigiHealth -hankkeessa tuotetaan mahdollisuuksia teknologioiden suunnitteluun, testaamiseen ja kehittämiseen sekä palvelumuotoiluun aidoissa asiakasympäristöissä.

Attendo Latokartano, MediMattress Oy, Vivago Oy ja Sataedun DigiHealth hanke on  kevään aikana tehnyt  aktiivista kehittämistyötä, koronasta huolimatta! Yhteistyön tuloksena ollaan saatu kivuliaan, erittäin huonosti nukkuneen asiakkaan vuorokausirytmi, yöunen määrä ja vointi kohentumaan. Asiakkaalla testattiin kahta erilaista Medimattress Oy:n patjaa. Unen määrää, laatua ja vuorokausirytmiä seurattiin asiakkaan Vivago hyvinvointitietojen avulla.  Oikea patja tuki asiakkaan vuorokausirytmin kohentumista yöaikaisen unenmäärän lisääntyminen myötä. Hoitohenkilökunnan aktiivinen ote lisäsi osaamista Vivago hyvinvointietojen hyödyntämiseen asiakkaiden hoidossa. Hyvinvointitiedot otettiin tehokkaammin käyttöön ja niiden perusteella tehtiin hoidollista johtopäätöksiä ja toimenpiteitä.

Kehittäminen tällä tiimillä jatkuu!

@attendo @medimattress @vivago @sataedu @satadigihealth

DH 11.5IMG_5822

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s