Kiinalaisia sote-alan opettajia tutustumassa MeWet-kotiin

Kiinalaisryhmä koulutuksessa
Kiinalaisryhmä koulutuksessa

Sataedun koulutusvienti on alkanut konkreettisesti. Muun muassa keväällä julkaistussa toimintakertomuksessa kerrottiin alkavasta koulutusyhteistyöstä Changzhoun kaupungin alueen koulutuksen järjestäjien kanssa.​

Maanantaina 8.10. Sataeduun saapui ensimmäinen 10 opettajan ryhmä kouluttautumaan ja tutustumaan suomalaiseen vanhustyöhön. Ryhmä on kolme ensimmäistä päivää Ulvilassa ja viimeisen neljännen päivän Kokemäellä. Ennen Sataeduun tuloa on jo edeltänyt vastaavanlainen opiskelujakso Jyväskylässä Sataedun yhteistyökumppani Gradiassa.
Kuvassa esitellään kiinnostuneelle ryhmälle erilaisia arjen apuvälineitä Mewet-kodissa.​​​

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s