Vierailijoita Satakunnan Sairaanhoitopiirin sosiaalipalveluista

Satakunnan Sairaanhoitopiirin sosiaalipalvelut järjestivät Ulvilassa tiistaina 10.10 Asiakkaan oikeuksien tapahtuman. Tapahtumassa asiakkaat, omaiset, läheiset ja ammattilaiset keskustelivat mm.asiakkaan itsemääräämisoikeudesta.

MeWet-koti on kaikille avoin koti, jossa myös tuetaan, mahdollistetaan ja kehitetään itsemääräämisoikeutta tukevaa teknologiaa.

Asiakkaan kommentti ” Haluan itse päättää milloin laitan valot päälle, en halua, että tulevat automaattisesti kun liikun”

One comment

  1. Asiakaspalaute on keskeinen osa tuotekehitystä, autentiset käyttäjien palautteet ovat tervetulleita. Vaikka uusi teknologia MeWeT-kodissa on tärkeässä roolissa nimenomaan turvaamaan ja helpottamaan asukkaan elämää, se ei saa olla häritsevää. Nykytekniikka tarjoaa onneksi mahdollisuuden käyttäjän omaan profiiliin, so. palvelujen personointiin. Laadimme MeWeT-kodin tekniikasta asiakkaalle valintalistan, josta voi valita käyttäjää mielyttävän ratkaisun.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s