Tärkeät asiat MeWet-kodissa

Me haluamme kaiken ikäisten äänien kuuluvan MeWet-kodissa.  Kaikkien kodissa vierailevien kokemukset, toiveet, tarpeet kirjataan ja ne huomioidaan kodin toiminnan kehittämisessä.

Tässä  10 – ja 11 -lasten näkemykset, toiveet ja tarpeet MeWet-kotiin.

MeWet –koti

Jos minä olisin vanha ja olisin sellainen joka ei pysty kävelemään kunnolla, niin minä haluaisin kotiin olohuoneen jossa olisi sohva ja telkkari ja  muita asioita jotka kuuluvat olohuoneeseen. Minä haluaisin jotain luettavaa ja apuvälineitä jolla olisi helpompi kävellä. Haluaisin sillai että siellä olisi kiva olla ja tykkäisin olla siellä.  Haluaisin sinne  pedin jossa on hyvä nukkua ja ja siinä olisi hyvä olla. Sitten vielä haluaisin että minulla ei olisi liian yksinäistä, että saisin joka päivä tavata jonkun ihmisen joka olisi minulla hyvä ystävä.

Minä haluaisin tehdä MeWet-kodissa vaikka esim pelata isolla peli seinälla ja siinä peli seinässä tulisi olla aikakin yksi peli  sellainen tanssi peli. Minä haluaisin voimistella siellä kodissa ja leikkiä ja pyytää kavereita kylään.

MeWet-kodissa on tärkeä olla asioita, jotka auttavat kodissa liikkumista ja olemista. MeWet-kodissa on hyvä olla peli seinä ja se on ehkä parasta mitä siellä on. On myös tärkeää että ihmisella joka siellä asuu oli se sitten vanha, nuori, näkövammainen tai ihan kuka vaan niin hänellä pitää olla hyvä asua siellä, ja että hän pitää siitä paikasta. ´           8.10.2017 / Maikki 10v

MeWet-koti
1. Haluisin, että MeWet-kodissa olisi iso tv, valtava sänky, automaattinen vesihana ,oma luistelu kenttä , uima-allas ja trampoliini
Jos olisin vanha haluisin, että siellä olisi paljon automaattisia juttuja ja haluaisin myös  oman tabletin että voisin lukea esim: Satakunnan Kansaa ja Iltalehteä.
2. Haluaisin tehdä vaikka mitä esim: hyppiä trampoliinilla , luistella kesällä ja uida talvella lämpimässä vedessä.
Jos taas olisin vanha haluisin varmasti  esim: lukea , liikkua ja käydä ulkona ja kavereilla
3. Olisi tärkeää , että jos jollain olisi joku sairaus niin hänelle tehtäisiin sopiva koti esim: kuulovamma, näkövamma tai kehitysvamma. Kaikilla ihmisillä pitää olla hyvä koti niin että heillä on aina hyvä mieli olla kotona.   8.10.2017 / Enni 11v

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s