Uusi ”asukas” MeWet-kotiin

Mewet- kotiin saapui uusi ”asukas” Paro – hyljerobotti. Ulvilan lähihoitaja-opiskelijat ottivat Paron heti mukaan Palmu Porissa järjestämäänsä hyvinvointiteknologia aamupäivään, osana valinnaisen tutkinnon osan (hyvinvointiteknologia toimintakyvyn edistämisessä) opintoja. Aamupäivässä pelattiin Kupit Nurin peliä, harjoitettiin tasapainoa Mototiles liikuntalaatoilla, katseltiin VR-laseilla Reposaarta,  haettiin googlesta omia  kotimaisemia sekä tutustuttiin Paroon. Osallistavaa ja Innostavaa!

Lisää Parosta voit lukea http://www.parorobots.com/

#satakuntadigihealth #sataedu #meditas #pori #innohoiva

#Image-1 (3)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s