Palvelumuotoilua monialaisesti 7.10.2016

Palvelumuotoilupäivä toteutettiin 7.10.2016 Sataedu Ulvilassa. Palvelumuotoiluun osallistuivat Samkin hyvivointiteknologian YAMK -opiskelijat, Sataedun sisustusartesaani-ja vanhustyön osaamisalan lähihoitaja-opiskelijat.

Päivän aloitettiin Sari Merilammen ohjeistamalla innovaatiotehtävällä . Vaahtokarkki ja spaghetti innovoinnin jälkeen orientoiduttiin MeWet-hankkeeseen. Tero Nuora Vivagosta kertoi teknologian hyödyntämisen mahdollisuuksista hyvinvointi-ja terveydenhuoltopalveluissa. Ennen monialaista ryhmätyötä Saija Mustaniemi Samkista sparrasi osallistujat palvelumuotoilun ideologiaan.

 

Ryhmien palvelumuotoilun tuotoksia on nähtävissä

Lisätty sivulta <https://photos.google.com/share/AF1QipNGveddm_QBVDn3MQpaFTfoc-MlFh83OP_QDBZnCAvc52W-zxtSZiv6kNz6CzALog?key=MXpud1FmZFpRbjd5WHJCZnN1ZXpMbWZfYTRMcVJB

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s